Platsbyggnation

Förverkliga din dröm genom att anpassa en skorsten just efter ditt projekt. Få möjlighet att tillsammans med oss skapa en eldstad som har det där lilla extra. 

PROJEKT STORA SOM SMÅ

Vi på Vilans Brasvärme hjälper dig som kund att få din dröm till verklighet. Vi arbetar med både stora som små projekt, privatperson som företagare. Det kan vara allt från att bygga fristående kaminlösningar till en kassett i befintlig murad skorsten som behöver lite kärlek.

DRÖM OCH IDÉ TILL VERKLIGHET

Vi kommer fram till en bra lösning ihop med er som kund efter era behov och önskemål. 

Efter samtal eller möte i vår butik där vi kan kika på olika former och modeller av kaminer gör vi ett kundbesök kostnadsfritt och mäter på plats och sy ihop säcken för att ni som kund ska få eran dröm till verklighet.

Funktion och design

Vi är med hela vägen genom projektet där vi noggrant väljer bland dem bästa materialvalen, anpassar storlek samt kombinerar funktion med ett snyggt utseende. Vi jämför och anpassar material och design utifrån önskemål och budget. Vi har alltid med oss i beräkningarna att funktionen blir maximerad. Med rätt avvägning mellan design och funktion kan vi skapa den perfekta inomhusmiljön som både är snygg och gynnsam för husets uppvärmning samt klimat.

Öppettider Butik

Onsdag 15-18
Torsdag 15-18
Lördag 10-14 (OBS stängt 12/11)

Öppettider Telefon

Må - Tis - Fre 8-16
Ons - Tor 10-18
Lör 10-14

 

Kontakta oss

Vi önskar att all kontakt med oss 
sker genom hemsida eller mail.
kund@vilansbrasvarme.se

Följ oss