INSTALLERA KAMIN ELLER ELDSTAD

SÅ GÅR DET TILL

Med vår hjälp kommer du snabbt igång med ditt projekt. Vi har lång erfarenhet och och hjälper dig hela vägen från ide och vision till första brasan.

ERFARENHET & TYDLIG KOMUNIKATION

Vi hjälper er i all val, både i butik och på plats hos er. Vi säkerställer så att allt från installationen till montering, och slutbesiktning. För att enkelt förstå processen har vi delat upp den i sex korta och förklarande steg.

SÅ GÅR DET TILL

Steg 1:

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN ELLER BESÖK BUTIKEN

Första steget är enkelt. Antingen skickar in enkelt in er offertförfrågan direkt via hemsidan eller så besöker ni oss i butiken.

Steg 2:

VI SVARAR MED ETT OFFERTFÖRSLAG

Vi förstår att ni är sugna på att komma igång så vi har som ambition att svara på alla offerförfrågningar inom 24 timmar. I offerförslaget hittar en fösta tydlig ide om utförande och pris.

Steg 3:

Platsbesök för MÅTT och Planering

När ni bekantat er med offerten bokar vi ett platsbesök hemma hos er. På platsbesöket kontrollmäter vi allt och går igenom alla era frågor. När ni känner er nöjda så uppdaterar vi offerten till ett med fast pris och en tydlig tidsplan.

Steg 4:

Bygganmälan och planering

När beställningen är gjord är det dags för bygganmälan till kommunen. Vi hjälper er genom alla steg med info och underlag. I väntan på handläggning planerar vi och bokar allt kring installationen.

Steg 5:

Montage och besiktning

När bygganmälan är godkänd kommer vi med allt material. Allt monteras och driftsätt och vi städar noggrant upp allt stök samt tar med oss alla emballage. Vi bokar en sotare för slutbesiktning innan eldstaden tas i bruk.

Steg 6:

Tända er första brasa

Sista steget är att skicka in protokollet från sotaren till kommunen för slutbesked.
När det är ordnat så är allt klart för start. Tänd er första brasa och njut!

KOM IGÅN REDAN IDAG

BE OM OFFERT SÅ ÄR DU SNART IGÅNG