TA HAND OM DIN SKORTSTEN

SKORSTENSRENOVERING

SKORSTENS-RENOVERING

Renovering och installation av skorstenar. Vi utför renovering och nyinstallationer av skorstenar i Kristianstad med omnejd. 
Låt oss hjälpa dig hålla din skorsten säker och effektiv.

BEHÖVER DU HJÄLP MED SKORSTENSRENOVERING?

BEHÖVER DU HJÄLP MED SKORSTENS-RENOVERING?

Om din skorsten på taket inte lägre håller måttet. Om det är läckage mellan kanaldelarna eller sotaren rent av slagit ner på säkerhet eller luftkvalitet. Oberoende behov så hjälper vi dig renovera din skorsten en Kristianstad.
Vi löser både murning och invändig tätning.

Så går det till

Vi hjälper dig genom hela processen

Vi förstår att skorstensrenovering kan vara en utmanande uppgift, men med vår expertis och erfarenhet kommer vi att göra processen så smidig som möjligt för dig. Här är en steg-för-steg guide om vad du kan förvänta dig under skorstensrenoveringsprocessen med oss:

Steg:2

Konsultation

Kontakta oss via telefon eller fyll i vårt online formulär för att boka en gratis konsultation. Vår kunniga personal kommer att svara på dina frågor och ordna en tid som passar dig för en personlig bedömning av din skorsten.

Steg:3

Inspektion av Skorstenen

Våra erfarna tekniker kommer att besöka din fastighet för att noggrant inspektera din skorsten. Vi kommer att utvärdera skadans omfattning och bestämma den bästa renoveringsmetoden som passar dina behov och budget.

Steg:4

Offert och Godkännande

Efter inspektionen kommer vi att presentera en detaljerad offert som inkluderar kostnadsuppskattning, tidsplan och beskrivning av arbetet. Du har möjlighet att ställa frågor och diskutera eventuella ändringar innan du godkänner offerten.

Steg:5

Planering och Förberedelse

Innan renoveringsarbetet påbörjas, kommer vi att planera noga och förbereda arbetsplatsen. Detta inkluderar att säkerställa att omgivande områden skyddas och att alla säkerhetsåtgärder är på plats.

Steg:6

Renoveringsprocessen

Vår skickliga personal kommer att utföra skorstensrenoveringsarbetet enligt den överenskomna tidsplanen. Under hela processen kommer vi att se till att du hålls informerad om framstegen.

Steg:7

Kvalitetskontroll och Slutlig Inspektion

Efter att renoveringen är klar kommer vi att genomföra noggrann kvalitetskontroll och en slutlig inspektion. Vi säkerställer att allt arbete har utförts enligt högsta standard och att din skorsten är säker och fungerar korrekt.

Steg:8

Rengöring och Återställning

Vi tar hand om rengöringen av arbetsplatsen och ser till att allt återställs till sitt ursprungliga skick. Du behöver inte oroa dig för att städa upp efter oss.

Steg:9

Godkännande och Följande Åtgärder

Innan vi avslutar projektet, kommer vi att gå igenom arbetet med dig för att säkerställa att du är helt nöjd med resultatet. Vi kommer också att erbjuda råd om underhåll och eventuella framtida åtgärder som kan vara nödvändiga för att förlänga livslängden på din skorsten.

Steg:10

Avslutande Dokumentation och Garanti

Vi kommer att ge dig all nödvändig dokumentation och garantier för att säkerställa att du har fullt förtroende för vår renovering. Om du har några frågor eller problem i framtiden är vi alltid här för att hjälpa dig.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med din skorstensrenovering och att göra hela processen så smidig och bekymmersfri som möjligt. Kontakta oss idag för din gratis konsultation och låt oss ta hand om din skorsten 0med expertis och professionalism. Vi lämnar alltid 20års materialgaranti. Alla våra insatsrör och glidgjutningsbruk levereras utav Svenska Westaflex i Mölndal, Göteborg. Titta gärna in på Westaflex hemsida och läs mer om deras produkter. Erbjuder även måttbeställda skorstenshuvtoppar med montering på plats

KOM IGÅN REDAN IDAG

BE OM OFFERT SÅ ÄR DU SNART IGÅNG